Kochs Smagshonninger

Honning med et tvist

Kombinerer den traditionelle honningsmag med nye spændende smage.
Disse honninger er lavet af dansk kvalitetshonning fra egne bigårde​ tilsat granulerede bær og krydderier. Koch lancerer løbende nye smage, som vi vurderer går godt i spænd med den traditionelle honningsmag. Til børnene kan vi f.eks. anbefale kakaohonning og de voksne kan gå ombord i f.eks. kanel-, blåbær- eller ingefærhonning.

Brug dem som smørepålæg, i teen eller i en dressing. Smagshonninger sælges i glas med 125 gram.

Lakrids

Honning med lakrids

Denne honning deler vandende i de de elsker lakrids og dem der ikke spiser det. Men det er nok min mest sælgende honning med smag, så der er mange der hører til den første gruppe.

Kanel

Honning med kanel

Denne smagshonning er eminent til risengrøden. Den kan erstatte kanelsukkeret og give en ny smagsoplevelse. Den kan naturligvis også spises alene eller til hvad man ellers har lyst til.

Kakao

Honning med kakao

Kakao kan de fleste lide og måske isæt børn. Denne honning er oplagt til at smøre på brød, men kan naturligvis også anvendes i mange andre sammenhænge.

Ingefaer

Honning med ingefær

Ingefær taler lidt for sig selv, da den er priset og værdsat for ikke mindst de sundhedsmæssige egenskaber den har for os, og smagen er heller ikke at fornægte.

Havtorn

Honning med havtorn

Havtorn er et syrlig bær, og når det sættes sammen med den søde honning giver det et godt match.

Gurkemeje

Honning med gurkemeje

Oh, hvilken farve, den er fantastisk og det er smagen også. Brug den fx i dressinger.

Blåbær

Honning med blåbær

En af mine mest solgte smagshonninger og det forstår jeg godt. Her matcher det lidt stærke bær den søde honning og giver en rigtig god smagsoplevelse.

Vidste du: 

Når der står ”Økologisk” på udenlandsk honning ville en tilsvarende dansk honning formentlig ikke kunne opnå samme mærkat pga. strengere regler for økologisk biavl i Danmark.

Honningbier er sammen med vilde bier af afgørende betydning for bestøvningen af danske afgrøder.

Honning har antibakterielle egenskaber, som forsvinder, når det opvarmes.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os